Une+ti=1

Une+ti=1

Nearby travel agencies

Shkolla 9-vjecare Studen
Shkolla 9-vjecare Studen
Fushe Studen
LEAS Travel
LEAS Travel
Rr. nacionale Librazhd-Elbasan, Librazhdi
Gizaveshi
Gizaveshi
Gizavesh
Fushë Studën
Fushë Studën
Fushë Studën, Steblevë
Shebenik Adventure
Shebenik Adventure
Qëndra e Vizitorëve,Fushë Studën, Librazhdi
Astrotourism Albania
Astrotourism Albania
Fushë Studën, Tirana
Explore Tirana
Explore Tirana
Tirana
Inspire Me World Travel
Inspire Me World Travel
Gold Coast

te dua...

[11/16/13]   Mirembremaaa All Yjeee...

ditti

[11/16/13]   mrb miq te dashur si keni kaluar kete fundjav ju uroj tja kaloni sa me kencem

[11/14/13]   Do pendohesh nje dite por do te jete shum vone

[10/03/13]   prsh miq si ja keni kaluar adm ani

[10/03/13]   Ckemi si ja kaloni me shkollet

[09/18/13]   Mirmbrema ye gjith

[09/01/13]   prsh miq si keni kalua ?
ju uroj nje mbremje super

[08/26/13]   Mrd si ja kaloni a keni ber noj dite plazh

[08/03/13]   Heeyyyy prsh yjeee si ju kam....?

#ditti

[07/30/13]   Prsh miqt emi si keni kaluar me kete vapen?

[07/30/13]   LIKE STS DHE TE VJEN FTES NGA UN
EDI

[07/19/13]   [iminent=rDTzWlR59l2]

[07/18/13]   Cpb yjeeeee...
ka na 1 t'na shoqeroi per kafe..???

#s_d

[07/17/13]   MIRMENGJES A NE NI ZGJUAR APO AKOMA NE GJUM @[email protected]

[07/15/13]   gjesiii kush eshte zgjuar...!!

#s_d

[07/14/13]   #Me_mungon_

[07/09/13]   pershendetje #fansa si po kaloni @[email protected]

[07/07/13]   mbr cun dhe goca si kaluat sot zgjuar jeni apo ju ka zen gjumi adm ani

[07/07/13]   Kush do te behet #Adm ktu..???

#

[07/06/13]   Mir mbrema all

[07/06/13]   ho me aju lagu shiu @[email protected]

[07/06/13]   Mos i jep 1000 gjera nje personi qe di te numeroje deri ne 100!! ADM ANI

[07/04/13]   mbr cun dhe goca si kaluat sot zgjuar jeni apo ju ka zen [email protected]@

[07/02/13]   Mirdita miq keni vap

[07/02/13]   tamam ko per plazh a do vij njeri se do iki un kush te doi te vij se do e paguaj un bileten @[email protected]

[06/28/13]   Mirmengjes fansa zgjohuni se vajti von.....? @[email protected]

[06/27/13]   gjesi yje si keni kaluar
ANI

[06/26/13]   Gjesii yje kl nje dite super soT...!!

"ditti"

[06/18/13]   Loje

1-komento mbr

2- kush ju ben like ftes

[06/14/13]   Njeri kot e pa vler
ai qe me lek ben ndere
ai qe me lek blen dashnore
e sju jep femijeve lek per akullore

[06/14/13]   Pershendetje miq si e keni nis diten sot ju uroj nje dit te bukur dhe plot surpriz dhe te pa lodhshme klb sot
""AL""

[06/12/13]   Mirmbrema kalofshi nje super mbremje

[06/08/13]   Mirmbremaa......!!

""

[06/07/13]   Dje u perdhonua nje grua plake tek parku... Kurse sot parku ishte mbushur plot me plaka :p

[06/06/13]   07

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Librazhd?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Librazhd

Category

Travel Agency

Address


Lb
Librazhd
DITIIH
Other Librazhd travel agencies (show all)
Shkolla 9-vjecare Studen Shkolla 9-vjecare Studen
Fushe Studen
Librazhd, 3412

Njësia Administrative Steblevë

Gizaveshi Gizaveshi
Gizavesh
Librazhd, 0

[email protected] Gizaveshi is a mountainous village which has the beauty that nature with an ancient history

About   Privacy   Login