Hello Albania Travel

Hello Albania Travel

Nearby travel agencies

Offerte Turistiche in Albania
Offerte Turistiche in Albania
Rruga Çamëria, Vlorë
Tik Travel & Tours
Tik Travel & Tours
Muhamet Gjollesha, Tirana
Taxi servis dhermi
Taxi servis dhermi
Himarë
Arjon Travel
Arjon Travel
Tirana
Tristan Store
Tristan Store
jani bakalli, Fieri
SAN VALENTIN TRAVEL & TOURS
SAN VALENTIN TRAVEL & TOURS
Lgja 28 Nentori, Vlorë
DESTINY TRAVEL
DESTINY TRAVEL
Rr.Durresit,perballe Ambasades Kineze, Tirana
ML Travel
ML Travel
Rr. Mine Peza, prane Prokurorise se Tiranes, Tirana
Ferdi Travel
Ferdi Travel
Rruga Bakushe Visha, Fushë-Krujë
Bileta Trageti
Bileta Trageti
Rruga Adria, Durrës
E&I travel
E&I travel
Adem Jashari, Tirana

Comments

Urime eme pelqen dhe jam i interesuar per ture ne Europe.Shendet

®Hello Albania operator turistik Në bashkëpunim me ojf vendore, sipërmarrës të vegjël, shoqëria Hello ka për objektiv promovimin e zonave turistike, sidomos interland i Vlorës në vecanti dhe në Qarkun e Vlorës në tërësi.

Aktualisht jemi n

Operating as usual

Vlora, a bucket list kind of city 😍

#travelagency #helloalbania #visitalbania #gjipecanyon #gjipebeach #himarë #southalbania #summertime2020 #beautifulview #beautifulalbania #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation #mindblowingcity #naturephotography

[06/15/20]   Tirana International Airport njofton se sot rifillojnë fluturimet e mëposhtme:

🛬Austria Airlines – Fluturimi nga Vjena mbërrin në 14.20 dhe niset në 15.05
🛬Air Serbia - Fluturimi nga Beogradi mbërrin në 14.30 dhe niset në 15.00
🛬Air Albania – Fluturimi i riatdhesimit nga Frankfurti mbërrin në 18.15
🛬Aegean Airline – Fluturimi nga Athina mbërrin në 19.25 dhe niset në 20.05

Ju lutemi pasagjerëve që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet e sipërpërmendura.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.

Situata ndryshon me orë, ndaj ju lutemi dhe për pak durim. Çdo njoftim të shtetit shqiptar në lidhje me çdo fluturim, do t’jua përcjellim menjëherë në faqet tona zyrtare.

Ju faleminderit për bashkëpunimin!

Po ringrihemi 🙂

Tirana International Airport

Be grateful for good friends , hot sun & clear water ! 🌞🌊⛵

#travelagency #helloalbania #visitalbania #gjipecanyon #gjipebeach #himarë #southalbania #summertime2019 #beautifulview💙 #beautifulalbania🇦🇱 #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

The secret mermaid cave 😎😄
#travelagency #helloalbania #visitalbania #karaburunpeninsula #karaburunvlore #cavesbeach #summer2019☀ #summersdays🌞 #hotdaysofsummer #beautifulalbania🇦🇱 #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

SUMMER IS HERE 😎🌞🌊

#travelagency #helloalbania #visitalbania #summer2019☀ #vlorealbania😍 #beautifulalbania #albanianbeaches #hotsummersday #southofalbania #summercolors☀️ #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

RELAXE , YOU'RE ON BEACH TIME 😎☀️🌊

#travelagency #helloalbania #visitalbania #vlorealbania #karaburunpeninsula #karaburunvlore #beachlife🌴 #summersdays🌞 #beautifulalbania🇦🇱 #weekendbythesea #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation @ Karaburun Peninsula, Albania

Albania is not a secret anymore ! 😉

#travelagency #helloalbania #visitalbania #himarë #southofalbania #albanianriviera #himara #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Happy Labour Day ! 🗓May

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #dayholiday #internationallabourday #happylabourday2019 #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Who can't wait for summer ?⏳ 🌞🏖🌊🐚

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #dhermibeach #dhermialbania #southofalbania #albanianriviera #summerwaiting #beachlife🌴 #suncolour #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Summer is Forever 🌞⛵🌴🏖🌊

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #gjipecanyon #gjipebeach #himarë #summerwaiting #mybeautifulalbania #beachlife🌴 #southofalbania #instatravel #travelgram#tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Get ready to relax ! 🌴🌅🌞

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #lungomarevlore #vloraalbania #sunsetcolors🌅 #naturewalk #warmcolours #summerwaiting #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

The most preferred destination for vacationers !
Karaburun is no longer a breakthrough for holiday makers and tourists. There are hundreds of the citizens who depart each day from the coast of Vlora to these destinations, to enjoy the beauties and witchcraft that nature has devoted to this area. In Karaburun you can go by land and sea routes, but vacationers choose most of the latter as the road infrastructure on the peninsula is amortized. Sailing by sea from the coast of Vlora is an experience that you shouldn’t miss. The cave of Haxhi Ali is one of the rare attractions that Karaburun offers. In small bays, nature explorers can find tranquility away from the noise of massive beaches. “The beaches of Karaburun are virgin beaches. With the help of businesses, small service units are created, preserving above all nature, respecting the environment and becoming part of the new attraction of Vlora “ 🌊☀️🏖🚤⛵⏳

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #vlorealbania #karaburunpeninsula #grottamare #virginnature #albaniariviera #southalbania #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation @ Karaburun Peninsula, Albania

Click your flip flops three times... there's no place like the beach . 🐚🦀 🏖🌊

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #vloraalbania #vlorë #shorescapes #waves🌊 #sunsetcolors🌅 #warmcolour #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation
CREDITS @ani.truja

Plane ticket is the answer. 🌍🏖🛫⏳

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

While we wait for summer .🌞🌊🌊
#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #travelgram#seacolors🌊🌊 #waves🌊 #cantwaitforsummer #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Sunset in paradise 🌅
#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation
Credits @ani.truja 📷

Sometime this is all you need . ☀️🌊😉

#travelagency #helloalbania #visitalbania #vlore #vlorealbania #seacolors🌊🌊 #beutifulviews #warmday☀️ #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

******Where to Travel****** 🏖⛵⚓⏳

#travelagency #helloalbania #visitalbania #vlorealbania😍 #seacolors🌊🌊 #waveshine #joniansea #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Just enjoy what are you looking ! ⛅☁️

#travelagency #helloalbania #visitalbania#vlorealbania😍 #rainydays☔️ #cloudshapes #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation
CREDITS @ani.truja 📸

Take a break , escape to Vlora ! 🌅🌊

#travelagency #helloalbania #visitalbania #vloraalbania -#seacolors🌊🌊 #bestsunset #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Who would like to be there ? 🌅😍🙋‍♀️

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #travelgram #vloraalbania #zvernec #sunsetcolors🌅 #warmcolours #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation
Credits @artemisalazaj 📸

February cold day in #vlorealbania ❄🌬


#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #travelgram #vlorealbania😍 #coldday❄ #colddayoutside #seaview🌊 #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

CREDITS @ani.truja 📸

The sky is always bluer ...☀️

#travelagency #helloalbania #visitalbania #vlorealbania😍 #morningview😍 #warmdaysarecoming #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Credits @_m_selda 📸

"There is nothing more musical than a sunset ." 🌅😍

#travelagency #helloalbania #visitalbania #vlorealbania😍 #travel #karaburunvlore #instatravel #sunsetcolors🌅 #warmcolour #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Morning time can really inspire creativity. 😊🕊🌞🌊
#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Albania is a rich country in water resources which comprise a 370 km marine coast, the natural inland waters (the largest lakes in the Balkan Peninsula), artificial lakes (for generating hydroelectricity), a number of rivers (with a snowmelt-pluvial regime with torrential characteristics, ensuring a plentiful source of freshwater), an abundance of reservoirs for agricultural use, coastal lagoons along the western part of the country.
Aquaculture is currently a significant activity and has a great potential for development in the future, interweaving social, economic, biological, ecological and environmental aspects.🐠🐚🐙🌊

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation #coastlinemarine
#freshwateraquariumfish
#beautifulsea

Sunday & Sunshine ! 🌞

#travelagency #helloalbania #visitalbania #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Hello Albania Travel

Once a year, go someplace you've never been before ! 🌍✈🇦🇱⏳

#travelagency #helloalbania #visitalbania #vlorealbania😍 #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation #maptime#seabeaches #mountainsoul

Hello Albania Travel

Winter Festival ❄☃️ #travelagency #helloalbania #visitalbania #llogaranationalpark #llogara🗻 #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Winter Festival ❄☃️ #travelagency #helloalbania #visitalbania #llogaranationalpark #llogara🗻 #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Natural Mirror 🌅
#travelagency #helloalbania #visitalbania#manastirizvernecit #zvërnec #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation #warmcolored #sunsetcolors🌅

Natural Mirror 🌅
#travelagency #helloalbania #visitalbania#manastirizvernecit #zvërnec #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation #warmcolored #sunsetcolors🌅

Winter Festival ❄☃️

#travelagency #helloalbania #visitalbania #llogaranationalpark #llogara🗻 #travel #instatravel #travelgram #tourism #instago #passportready #travel #wanderlust #ilovetravel #writetotravel #instatravelling #instavacation

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Vlorë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Contact the business

Click here to send a message to the business

Telephone

Opening Hours

Monday 08:00 - 22:00
Tuesday 08:00 - 22:00
Wednesday 08:00 - 22:00
Thursday 08:00 - 22:00
Friday 08:00 - 22:00
Saturday 08:00 - 22:00
Sunday 08:00 - 22:00
About   Contact   Privacy   FAQ   Login C