Alb Trans Durres, Durrës Video October 30, 2017, 1:55pm

Videos by Alb Trans Durres in Durrës. ATJE KU UDHETIMI KTHEHET NE KENAQESI...

Durres - Ancona tashme me shpejt dhe me komod me tragetin me te ri.
#AFMICHELA
#ADRIAFERRIES
#RIVATRAVEL

Click to enable sound

Other Alb Trans Durres videos

Durres - Ancona tashme me shpejt dhe me komod me tragetin me te ri. #AFMICHELA#ADRIAFERRIES#RIVATRAVEL

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C