Seatrade Travel Agency

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Seatrade Travel Agency, Tour Agency, Rruga Skenderbej, L 4, Durres, Tek hyrja e pasagjereve te Tragetit..., Durazzo.

Operating as usual

Hedef Rose Garden, Turqi

Datat dhe Cmimet Perkatese

Nisja 18/06/2013
Kthimi 25/06/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 641 €
Femijet 0 €

Nisja 25/06/2013
Kthimi 02/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 662 €
Femijet 0 €

Nisja 02/07/2013
Kthimi 09/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 662 €
Femijet 0 €

Nisja 16/07/2013
Kthimi 23/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 713 €
Femijet 0 €

Nisja 23/07/2013
Kthimi 30/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 730 €
Femijet 0 €

Nisja 30/07/2013
Kthimi 06/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 730 €
Femijet 0 €

Nisja 06/08/2013
Kthimi 13/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 713 €
Femijet 0 €

Nisja 13/08/2013
Kthimi 20/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 713 €
Femijet 0 €

Nisja 20/08/2013
Kthimi 27/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 654 €
Femijet 0 €

Nisja 27/08/2013
Kthimi 03/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 606 €
Femijet 0 €

Nisja 03/09/2013
Kthimi 10/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 563 €
Femijet 0 €

Nisja 10/09/2013
Kthimi 17/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 545 €
Femijet 0 €


Vendodhja :Hoteli ndodhet ne zonen turistike te Alanyas, 12 km larg qendres se Alanyas, dhe 100 km larg aeroportit te Alanyas. Plazhi eshte 350 metra larg hotelit.

Akomodimi : Hoteli ka ne total 240 dhoma ( prej te cilave 218 dhoma double, 20 dhoma familjare, 2 dhoma per persona me aftesi te kufizuara). Te gjitha dhomat jane te kompletuara me ajer te kondicionuar, tualet me dush dhe aksesoret e nevojshem, tharese flokesh, televizor satelitore, telefon, ballkon, minibar, kasaforte ( me pagese),

Bare dhe restorante : Restoranti kryesor ka nej kapacitet prej 700 personash dhe ofron sherbim buffe
Bare ; beach bar, pool bar, lobby bar, snack bar,

Facilitete :Hoteli ofron keto sherbime dhe aktivitete : volleyball, sporte ujore ( me pagese), ping-pong, dart, tenis, basketball, bilardo, minimarket, fotograf, sallon bukurie, butik, fushe lojerash per femije, mini club, animacione, mbremje show dhe music live, banjo turke, sauna, qender spa, sherbim mjekesor, lavanderi, exchange,

Datat dhe Cmimet Perkatese

Nisja 18/06/2013
Kthimi 25/06/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 641 €
Femijet 0 €

Nisja 25/06/2013
Kthimi 02/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 662 €
Femijet 0 €

Nisja 02/07/2013
Kthimi 09/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 662 €
Femijet 0 €

Nisja 16/07/2013
Kthimi 23/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 713 €
Femijet 0 €

Nisja 23/07/2013
Kthimi 30/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 730 €
Femijet 0 €

Nisja 30/07/2013
Kthimi 06/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 730 €
Femijet 0 €

Nisja 06/08/2013
Kthimi 13/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 713 €
Femijet 0 €

Nisja 13/08/2013
Kthimi 20/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 713 €
Femijet 0 €

Nisja 20/08/2013
Kthimi 27/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 654 €
Femijet 0 €

Nisja 27/08/2013
Kthimi 03/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 606 €
Femijet 0 €

Nisja 03/09/2013
Kthimi 10/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 563 €
Femijet 0 €

Nisja 10/09/2013
Kthimi 17/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 545 €
Femijet 0 €


Vendodhja :Hoteli ndodhet ne zonen turistike te Alanyas, 12 km larg qendres se Alanyas, dhe 100 km larg aeroportit te Alanyas. Plazhi eshte 350 metra larg hotelit.

Akomodimi : Hoteli ka ne total 240 dhoma ( prej te cilave 218 dhoma double, 20 dhoma familjare, 2 dhoma per persona me aftesi te kufizuara). Te gjitha dhomat jane te kompletuara me ajer te kondicionuar, tualet me dush dhe aksesoret e nevojshem, tharese flokesh, televizor satelitore, telefon, ballkon, minibar, kasaforte ( me pagese),

Bare dhe restorante : Restoranti kryesor ka nej kapacitet prej 700 personash dhe ofron sherbim buffe
Bare ; beach bar, pool bar, lobby bar, snack bar,

Facilitete :Hoteli ofron keto sherbime dhe aktivitete : volleyball, sporte ujore ( me pagese), ping-pong, dart, tenis, basketball, bilardo, minimarket, fotograf, sallon bukurie, butik, fushe lojerash per femije, mini club, animacione, mbremje show dhe music live, banjo turke, sauna, qender spa, sherbim mjekesor, lavanderi, exchange,

Hedef Resort & SPA, Turqi

Datat dhe Cmimet Perkatese

Nisja 18/06/2013
Kthimi 25/06/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 738 €
Femijet 0 €

Nisja 25/06/2013
Kthimi 02/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 763 €
Femijet 0 €

Nisja 02/07/2013
Kthimi 09/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 763 €
Femijet 0 €

Nisja 16/07/2013
Kthimi 23/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 830 €
Femijet 0 €

Nisja 23/07/2013
Kthimi 30/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 822 €
Femijet 0 €

Nisja 30/07/2013
Kthimi 06/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 822 €
Femijet 0 €

Nisja 06/08/2013
Kthimi 13/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 805 €
Femijet 0 €

Nisja 13/08/2013
Kthimi 20/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 805 €
Femijet 0 €

Nisja 20/08/2013
Kthimi 27/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 763 €
Femijet 0 €

Nisja 27/08/2013
Kthimi 03/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 749 €
Femijet 0 €

Nisja 03/09/2013
Kthimi 10/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 728 €
Femijet 0 €

Nisja 10/09/2013
Kthimi 17/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 704 €
Femijet 0 €


Vendodhja: Hedef Resort and Spa shtrihet ne nje siperfaqe prej 95.000 m2. Ai gjendet 12km larg nga qyteti i Alanyas, 110 km nga qyteti I Antalyas dhe 100 km nga aeroporti. Hoteli eshte rikonstruktuar ne vitin 2006.

Akomodimi: Te gjitha dhomat jane me hapesire dhe te mobiluara ne menyre moderne. Ato jane te paisuara me tualet, tharese flokesh, TV , ajer te kondicionuar, telefon, ballkon dhe kasaforte.

Restorante dhe bare:Hoteli ofron sherbim me restorante dhe bare te ndryshme si ne plazh dhe ne pishine.
Restorantet A`la carte jane : A’la Carte Italian, Turke, Aziatike si dhe Peshku.

Facilitete:Fitnes, Spa, sauna, banjo turke, masazh, mini club per femije, kend lojrash, program ditor te animuar, pishine per te rritur dhe per femije, aqua park si dhe pishine per relax, wifi, doktor, lavanderi, exchange.

Datat dhe Cmimet Perkatese

Nisja 18/06/2013
Kthimi 25/06/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 738 €
Femijet 0 €

Nisja 25/06/2013
Kthimi 02/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 763 €
Femijet 0 €

Nisja 02/07/2013
Kthimi 09/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 763 €
Femijet 0 €

Nisja 16/07/2013
Kthimi 23/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 830 €
Femijet 0 €

Nisja 23/07/2013
Kthimi 30/07/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 822 €
Femijet 0 €

Nisja 30/07/2013
Kthimi 06/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 822 €
Femijet 0 €

Nisja 06/08/2013
Kthimi 13/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 805 €
Femijet 0 €

Nisja 13/08/2013
Kthimi 20/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 805 €
Femijet 0 €

Nisja 20/08/2013
Kthimi 27/08/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 763 €
Femijet 0 €

Nisja 27/08/2013
Kthimi 03/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 749 €
Femijet 0 €

Nisja 03/09/2013
Kthimi 10/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 728 €
Femijet 0 €

Nisja 10/09/2013
Kthimi 17/09/2013
Qendrimi 7Net/8Dit
Cmimi 704 €
Femijet 0 €


Vendodhja: Hedef Resort and Spa shtrihet ne nje siperfaqe prej 95.000 m2. Ai gjendet 12km larg nga qyteti i Alanyas, 110 km nga qyteti I Antalyas dhe 100 km nga aeroporti. Hoteli eshte rikonstruktuar ne vitin 2006.

Akomodimi: Te gjitha dhomat jane me hapesire dhe te mobiluara ne menyre moderne. Ato jane te paisuara me tualet, tharese flokesh, TV , ajer te kondicionuar, telefon, ballkon dhe kasaforte.

Restorante dhe bare:Hoteli ofron sherbim me restorante dhe bare te ndryshme si ne plazh dhe ne pishine.
Restorantet A`la carte jane : A’la Carte Italian, Turke, Aziatike si dhe Peshku.

Facilitete:Fitnes, Spa, sauna, banjo turke, masazh, mini club per femije, kend lojrash, program ditor te animuar, pishine per te rritur dhe per femije, aqua park si dhe pishine per relax, wifi, doktor, lavanderi, exchange.

Timeline Photos

Untitled Album

Seatrade Travel Agency

Elize Beach Resort Hotel ne Kemer, Antalia Rinovuar -2008 - Sipërfaqja m2-21.500 - Vendodhja-Kemer - Distanca-60km Antalya - Aeroport, 8km larg qëndrës së qytetit - Plazhi-privat, guraleca, distanca 0km, shtrirje 190m2 Shërbimi AI: All Inclusive Mëngjesi - Restoranti qëndror 07:00-10:00 Mëngjesi i vonë - Bistro restorant 10:00-10:30 Dreka - Restoranti qëndror 12:30-14:30 Snack service - Snack Restorant 12:00-16:00 Koha për Caj- në pishinë 16:15-17:00 Darka - Restoranti qëndror 19:00-21:00 Darka mesnatë - Bistro restorant 23:00-23:30 A-La Carte Restorant-19:00-21:00Kuzhinë: Italiane dhe peshku. Disco. Mini bar - rimbushje çdo ditë. Lobby Bar00:00-00:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Bari në pishina10:00-23:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Disco Bar23:00-02:00pijet lokale alkolike & joalkolike. Servis Pargjatë vakteve pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Akullore gjatë mbrëmjes pa pagesë. Cadra, shezhllongje dhe peshqirët në plazh & pishinë pa pagesë Struktura: 1 Godinë qëndrore me 226 dhoma në total ,219 standarte me pamje me /jo nga deti 7 dhoma speciale familjare,suita , deluxe dhe junior suite . Dhomat Standarte: Akomodim 2+2,25m2, 1 dhome fjetje, me ballkon, telefon, internet, tv, banjo, dush me vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Dhoma Speciale Familjare, suita junior, Deluxe familjare: 66m2 , 2 dhoma,1 sallon, telefon, internet, tv , 1-2banjo , dush dhe vaskë,ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Aktivitetet & Sporte: Qëndër fitness, sauna, banjo turke, jakuzi,aquapark për fëmijë dhe të rritur, aerobi,ping-pong,shah, boling,volejboll në plazh, fushë tenisi,aerobi, 2 pishina të jashtme 470 m2 & 55 m2 , 2 pishina të brendshme 60m2 & 10 m2,disko. Me Pagesë: Disa pije importi, shërbimi në dhomë , lëngu i portokallit ,shërbimi në dhomë 24hr, sporte ujore me motorr,bilardo,boling, masazhe.

Untitled Album

Elize Beach Resort Hotel ne Kemer, Antalia Rinovuar -2008 - Sipërfaqja m2-21.500 - Vendodhja-Kemer - Distanca-60km Antalya - Aeroport, 8km larg qëndrës së qytetit - Plazhi-privat, guraleca, distanca 0km, shtrirje 190m2 Shërbimi AI: All Inclusive Mëngjesi - Restoranti qëndror 07:00-10:00 Mëngjesi i vonë - Bistro restorant 10:00-10:30 Dreka - Restoranti qëndror 12:30-14:30 Snack service - Snack Restorant 12:00-16:00 Koha për Caj- në pishinë 16:15-17:00 Darka - Restoranti qëndror 19:00-21:00 Darka mesnatë - Bistro restorant 23:00-23:30 A-La Carte Restorant-19:00-21:00Kuzhinë: Italiane dhe peshku. Disco. Mini bar - rimbushje çdo ditë. Lobby Bar00:00-00:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Bari në pishina10:00-23:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Disco Bar23:00-02:00pijet lokale alkolike & joalkolike. Servis Pargjatë vakteve pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Akullore gjatë mbrëmjes pa pagesë. Cadra, shezhllongje dhe peshqirët në plazh & pishinë pa pagesë Struktura: 1 Godinë qëndrore me 226 dhoma në total ,219 standarte me pamje me /jo nga deti 7 dhoma speciale familjare,suita , deluxe dhe junior suite . Dhomat Standarte: Akomodim 2+2,25m2, 1 dhome fjetje, me ballkon, telefon, internet, tv, banjo, dush me vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Dhoma Speciale Familjare, suita junior, Deluxe familjare: 66m2 , 2 dhoma,1 sallon, telefon, internet, tv , 1-2banjo , dush dhe vaskë,ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Aktivitetet & Sporte: Qëndër fitness, sauna, banjo turke, jakuzi,aquapark për fëmijë dhe të rritur, aerobi,ping-pong,shah, boling,volejboll në plazh, fushë tenisi,aerobi, 2 pishina të jashtme 470 m2 & 55 m2 , 2 pishina të brendshme 60m2 & 10 m2,disko. Me Pagesë: Disa pije importi, shërbimi në dhomë , lëngu i portokallit ,shërbimi në dhomë 24hr, sporte ujore me motorr,bilardo,boling, masazhe.

Elize Beach Resort Hotel ne Kemer, Antalia Rinovuar -2008 - Sipërfaqja m2-21.500 - Vendodhja-Kemer - Distanca-60km Antalya - Aeroport, 8km larg qëndrës së qytetit - Plazhi-privat, guraleca, distanca 0km, shtrirje 190m2 Shërbimi AI: All Inclusive Mëngjesi - Restoranti qëndror 07:00-10:00 Mëngjesi i vonë - Bistro restorant 10:00-10:30 Dreka - Restoranti qëndror 12:30-14:30 Snack service - Snack Restorant 12:00-16:00 Koha për Caj- në pishinë 16:15-17:00 Darka - Restoranti qëndror 19:00-21:00 Darka mesnatë - Bistro restorant 23:00-23:30 A-La Carte Restorant-19:00-21:00Kuzhinë: Italiane dhe peshku. Disco. Mini bar - rimbushje çdo ditë. Lobby Bar00:00-00:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Bari në pishina10:00-23:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Disco Bar23:00-02:00pijet lokale alkolike & joalkolike. Servis Pargjatë vakteve pijet lokale alkolike & jo-alkolike. Akullore gjatë mbrëmjes pa pagesë. Cadra, shezhllongje dhe peshqirët në plazh & pishinë pa pagesë Struktura: 1 Godinë qëndrore me 226 dhoma në total ,219 standarte me pamje me /jo nga deti 7 dhoma speciale familjare,suita , deluxe dhe junior suite . Dhomat Standarte: Akomodim 2+2,25m2, 1 dhome fjetje, me ballkon, telefon, internet, tv, banjo, dush me vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Dhoma Speciale Familjare, suita junior, Deluxe familjare: 66m2 , 2 dhoma,1 sallon, telefon, internet, tv , 1-2banjo , dush dhe vaskë,ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Aktivitetet & Sporte: Qëndër fitness, sauna, banjo turke, jakuzi,aquapark për fëmijë dhe të rritur, aerobi,ping-pong,shah, boling,volejboll në plazh, fushë tenisi,aerobi, 2 pishina të jashtme 470 m2 & 55 m2 , 2 pishina të brendshme 60m2 & 10 m2,disko. Me Pagesë: Disa pije importi, shërbimi në dhomë , lëngu i portokallit ,shërbimi në dhomë 24hr, sporte ujore me motorr,bilardo,boling, masazhe.

Seatrade Travel Agency

Grand Haber Hotel ne Kemer, Antalia Ndertuar -2004 - Sipërfaqja m2-51.000 - Vendodhja-Kemer - Distanca-60km Antalya Aeroport, 0km larg qëndrës së qytetit - Plazhi-privat, guraleca, distanca 0km, shtrirje 168m Shërbimi AI: Ultra All Inclusive Mëngjesi - Restoranti qëndror 07:00-10:00 Mëngjesi i vonë - Bistro restorant 10:00-11:00 Dreka - Restoranti qëndror 12:30-14:30 Snack service - në pishinë, plazh & aquapark 12:00-16:00 Koha për Caj- në pishinë & plazh 16:30-17:00 Darka - Restoranti qëndror 19:30-21:00 Darka mesnatë - Bistro restorant 23:30-00:30 A-La Carte Restorant-19:30-21:30Kuzhinë:Italiane, turke dhe peshku Disco Të gjitha pijet alkolike dhe jo alkolike 24hr Mini bar - rimbushje çdo ditë Lobby Bar10:00-24:00pije freskuese Atrium Bar 08:00-24:00pijet lokale alkolike & joalkolike. Bari në pishina10:00-17:30 pijet locale alkolike & jo-alkolike Aqua Bar 10:00-18:00 vetëm pije freskuese dhe verë Bar në plazh10:00-18:00 pije freskuese, beer, verë Disco Bar23:00-08:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike Akullore 16:00-17:00 pa pagesë Interneti Wi-Fi në dhomë & lobi, çadra, shezhllongje dhe peshqirët në plazh & pishinë. Struktura: 1 Godinë qëndrore me 306 dhoma në total ,216 standarte me pamje me /jo nga deti ,78 dhoma speciale familjare,suita , deluxe dhe junior suite . Dhomat Standarte: Akomodim 2+1,27m2, 1 dhome fjetje, me ballkon, telefon, internet, tv , banjo , dush me vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Dhoma Speciale Familjare Suita junior, deluxe familjare: 27-60m2 , 2 dhoma,1 sallon, telefon, internet, tv , 1 banjo, dush dhe vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Aktivitetet & Sporte: Qëndër fitness, sauna, banjo turke, jakuzi,aquapark për fëmijë dhe të rritur, aerobi,ping-pong,shah , boling, volejboll në plazh, fushe tenisi, aerobi, 2 pishina të jashtme 750 m2 & 950 m2 , 1 pishinë e brendshme 250m2, disko, hidromasazh. Me Pagesë: Disa pije importi, shërbimi në dhomë , lëngu i portokallit , shërbimi në dhomë 24hr, sporte ujore me motorr,bilardo,boling, masazhet.

Untitled Album

Grand Haber Hotel ne Kemer, Antalia Ndertuar -2004 - Sipërfaqja m2-51.000 - Vendodhja-Kemer - Distanca-60km Antalya Aeroport, 0km larg qëndrës së qytetit - Plazhi-privat, guraleca, distanca 0km, shtrirje 168m Shërbimi AI: Ultra All Inclusive Mëngjesi - Restoranti qëndror 07:00-10:00 Mëngjesi i vonë - Bistro restorant 10:00-11:00 Dreka - Restoranti qëndror 12:30-14:30 Snack service - në pishinë, plazh & aquapark 12:00-16:00 Koha për Caj- në pishinë & plazh 16:30-17:00 Darka - Restoranti qëndror 19:30-21:00 Darka mesnatë - Bistro restorant 23:30-00:30 A-La Carte Restorant-19:30-21:30Kuzhinë:Italiane, turke dhe peshku Disco Të gjitha pijet alkolike dhe jo alkolike 24hr Mini bar - rimbushje çdo ditë Lobby Bar10:00-24:00pije freskuese Atrium Bar 08:00-24:00pijet lokale alkolike & joalkolike. Bari në pishina10:00-17:30 pijet locale alkolike & jo-alkolike Aqua Bar 10:00-18:00 vetëm pije freskuese dhe verë Bar në plazh10:00-18:00 pije freskuese, beer, verë Disco Bar23:00-08:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike Akullore 16:00-17:00 pa pagesë Interneti Wi-Fi në dhomë & lobi, çadra, shezhllongje dhe peshqirët në plazh & pishinë. Struktura: 1 Godinë qëndrore me 306 dhoma në total ,216 standarte me pamje me /jo nga deti ,78 dhoma speciale familjare,suita , deluxe dhe junior suite . Dhomat Standarte: Akomodim 2+1,27m2, 1 dhome fjetje, me ballkon, telefon, internet, tv , banjo , dush me vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Dhoma Speciale Familjare Suita junior, deluxe familjare: 27-60m2 , 2 dhoma,1 sallon, telefon, internet, tv , 1 banjo, dush dhe vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Aktivitetet & Sporte: Qëndër fitness, sauna, banjo turke, jakuzi,aquapark për fëmijë dhe të rritur, aerobi,ping-pong,shah , boling, volejboll në plazh, fushe tenisi, aerobi, 2 pishina të jashtme 750 m2 & 950 m2 , 1 pishinë e brendshme 250m2, disko, hidromasazh. Me Pagesë: Disa pije importi, shërbimi në dhomë , lëngu i portokallit , shërbimi në dhomë 24hr, sporte ujore me motorr,bilardo,boling, masazhet.

Grand Haber Hotel ne Kemer, Antalia Ndertuar -2004 - Sipërfaqja m2-51.000 - Vendodhja-Kemer - Distanca-60km Antalya Aeroport, 0km larg qëndrës së qytetit - Plazhi-privat, guraleca, distanca 0km, shtrirje 168m Shërbimi AI: Ultra All Inclusive Mëngjesi - Restoranti qëndror 07:00-10:00 Mëngjesi i vonë - Bistro restorant 10:00-11:00 Dreka - Restoranti qëndror 12:30-14:30 Snack service - në pishinë, plazh & aquapark 12:00-16:00 Koha për Caj- në pishinë & plazh 16:30-17:00 Darka - Restoranti qëndror 19:30-21:00 Darka mesnatë - Bistro restorant 23:30-00:30 A-La Carte Restorant-19:30-21:30Kuzhinë:Italiane, turke dhe peshku Disco Të gjitha pijet alkolike dhe jo alkolike 24hr Mini bar - rimbushje çdo ditë Lobby Bar10:00-24:00pije freskuese Atrium Bar 08:00-24:00pijet lokale alkolike & joalkolike. Bari në pishina10:00-17:30 pijet locale alkolike & jo-alkolike Aqua Bar 10:00-18:00 vetëm pije freskuese dhe verë Bar në plazh10:00-18:00 pije freskuese, beer, verë Disco Bar23:00-08:00pijet lokale alkolike & jo-alkolike Akullore 16:00-17:00 pa pagesë Interneti Wi-Fi në dhomë & lobi, çadra, shezhllongje dhe peshqirët në plazh & pishinë. Struktura: 1 Godinë qëndrore me 306 dhoma në total ,216 standarte me pamje me /jo nga deti ,78 dhoma speciale familjare,suita , deluxe dhe junior suite . Dhomat Standarte: Akomodim 2+1,27m2, 1 dhome fjetje, me ballkon, telefon, internet, tv , banjo , dush me vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Dhoma Speciale Familjare Suita junior, deluxe familjare: 27-60m2 , 2 dhoma,1 sallon, telefon, internet, tv , 1 banjo, dush dhe vaskë, ballkon,minibar, tharëse flokësh, dyshemeja me tapet. Aktivitetet & Sporte: Qëndër fitness, sauna, banjo turke, jakuzi,aquapark për fëmijë dhe të rritur, aerobi,ping-pong,shah , boling, volejboll në plazh, fushe tenisi, aerobi, 2 pishina të jashtme 750 m2 & 950 m2 , 1 pishinë e brendshme 250m2, disko, hidromasazh. Me Pagesë: Disa pije importi, shërbimi në dhomë , lëngu i portokallit , shërbimi në dhomë 24hr, sporte ujore me motorr,bilardo,boling, masazhet.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durazzo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Tour Agency

Contact the business

Click here to send a message to the business

Telephone

Website

Address


Rruga Skenderbej, L 4, Durres, Tek Hyrja E Pasagjereve Te Tragetit...
Durazzo
2001
Other Tour Agencies in Durazzo (show all)
FUFI Travel FUFI Travel
Durazzo, 2001

Vacanze in Albania / Vacation in Albania Vacanze in Albania / Vacation in Albania
Bulevard
Durazzo, 2001

Questa pagina è stata creata per organizzare le vostre vacanze in Albania. Voi scegliete le date, al resto ci pensiamo noi. Saranno indimenticabili.

Auto Transport Itali-Shqiperi AT Auto Transport Itali-Shqiperi AT
RR. Pavarsia
Durazzo

Transport automjetesh Itali-Shqiperi. 0692099918

Genius Mind Genius Mind
L.12 RR.DESHMORET
Durazzo, 2000

Drago Tours Drago Tours
Prane Stacionit Te Trenit
Durazzo, 2006

Bileta Trageti,Avioni,Autobizi,Asucuracione te ndryshme

ODIS" Travel Agency ODIS" Travel Agency
Lgj Nr.4,Rr."Deshmoret",brenda Shesh*t Tek Stacioni I Trenit,Durres
Durazzo, 2000

RIVA Travel RIVA Travel
L.4 Rruga SKENDERBEJ
Durazzo

About   Contact   Privacy   Login C